Най-много два клаоама и втулката с резервоара за масло.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чарколяк!
Collapse
X
-
една 33ка тука в града е направена с пълнители само да разбера какви саАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Отиграх го. С пълнители от Голф 2. Стават нещата.
Малко ми е мека обаче, за моите изисквания. С Монро Рефлекс. Добре вози, но предпочитам да е по-твърда. На други обаче може да има хареса така.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеОтиграх го. С пълнители от Голф 2. Стават нещата.
Малко ми е мека обаче, за моите изисквания. С Монро Рефлекс. Добре вози, но предпочитам да е по-твърда. На други обаче може да има хареса така.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеОтиграх го. С пълнители от Голф 2. Стават нещата.
Малко ми е мека обаче, за моите изисквания. С Монро Рефлекс. Добре вози, но предпочитам да е по-твърда. На други обаче може да има хареса така.
Я кажи сега, какви са точно мерките и теглилките или открий нова тема! И колко излиза цялия масраф!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Пичове, останаха доста части за разчистване след като приключих сагата Спринт. Имам стъкла за Спринт(без предното), къстъм машинки за електрически стъкла за Спринт + окабеляване, огледала за Спринт (мисля че са двете), малко неугледни, но до последно работещи задни амортисьори и пружини за Спринт, глави за 33 16V, колянов вал за 33 16V (за ремонт), хидравлична рейка за 33, спирачни апарати за 33 за вентилирани дискове. И още много джунджурии за Спринт и 33. За цени ще се разберем, не смятам да печелбарствам!
Comment
-
Случайно да имаш малките светоотразителчета под задните стопове на стария Спринт?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеУтре обещавам да потърся по-обстойно.
Comment
-
Първоначално публикувано от rough Покажи съобщениеАиде че кравата спре да дава млеко !!!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от rough Покажи съобщениепълнителите от saxo VTS са доволно твърдиAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от rough Покажи съобщениеидея си нямам но в ситроен форума ще си кажат всичко
питай и за дължината !Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment