Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-много два клаоама и втулката с резервоара за масло.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Както и да е. Вариантът с пълнители е по-практичен.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• една 33ка тука в града е направена с пълнители само да разбера какви са
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Отиграх го. С пълнители от Голф 2. Стават нещата.

Малко ми е мека обаче, за моите изисквания. С Монро Рефлекс. Добре вози, но предпочитам да е по-твърда. На други обаче може да има хареса така.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Отиграх го. С пълнители от Голф 2. Стават нещата.

Малко ми е мека обаче, за моите изисквания. С Монро Рефлекс. Добре вози, но предпочитам да е по-твърда. На други обаче може да има хареса така.
            Време е за нова важна тема значи!
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ако ти е много меко и искаш твърдо, ела да ги заваря с електрожена!
              Я кажи сега, какви са точно мерките и теглилките или открий нова тема! И колко излиза цялия масраф!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Пичове, останаха доста части за разчистване след като приключих сагата Спринт. Имам стъкла за Спринт(без предното), къстъм машинки за електрически стъкла за Спринт + окабеляване, огледала за Спринт (мисля че са двете), малко неугледни, но до последно работещи задни амортисьори и пружини за Спринт, глави за 33 16V, колянов вал за 33 16V (за ремонт), хидравлична рейка за 33, спирачни апарати за 33 за вентилирани дискове. И още много джунджурии за Спринт и 33. За цени ще се разберем, не смятам да печелбарствам!

Comment

• Случайно да имаш малките светоотразителчета под задните стопове на стария Спринт?
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Утре обещавам да потърся по-обстойно.
                    Аиде че кравата спре да дава млеко !!!

Comment

• Първоначално публикувано от rough Покажи съобщение
                      Аиде че кравата спре да дава млеко !!!
                      Абе от ония дни пак търсих, ма само Дюселие намерх, къде съм го скрил тоя Бош, просто не мога да се сетя.

Comment

• Такъв ми е късмета сигурно

Comment

пълнителите от saxo VTS са доволно твърди

Comment

пълнителите от saxo VTS са доволно твърди
                            А те с какъв диаметър са?

Comment

• идея си нямам но в ситроен форума ще си кажат всичко
                              питай и за дължината !

Comment

идея си нямам но в ситроен форума ще си кажат всичко
                                питай и за дължината !
                                Тя дължината не е проблем, защото амортисьора на 33 е най-дългия възможен, заради специфичния захват към шенкела, реално пада до нивото на самия шарнипр. Тъпото е, че вътре тялото на 33-ковия амортисьор е 40 мм. А повечето пълнители са 44-45 мм в диаметър

Comment

Working...
                                X